រំលងទៅមាតិកា
ជំរុញ Nymbot

មូលដ្ឋានចំណេះដឹង ឯកជនភាព

អត្តសញ្ញាណ និងការចូល

មិនមានគណនី, មិនមានអ៊ីម៉ែលឬគណនីទេ។ មានគោលបំណងមួយនិងអ្វីគ្រប់យ៉ាងផ្សេងទៀតបានបង្ហាញពីរបៀបដែលអ្នករក្សាទុកវា។

កូនសោមិនមែនគណនីទេ។

Your identity is a Nostr keypair. The public half (an npub) គឺជាអ្វីដែលសេវាកម្មបានដឹងអ្នកដោយ; ការផ្លាស់ប្តូរផ្ទាល់ខ្លួន (ការ nsec) មាននៅលើឧបករណ៍របស់អ្នកនិងសញ្ញាបនប័ត្រក្នុងគោលបំណងរបស់អ្នក។

សៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅសៀវភៅ alice ពីមួយទៀត

បិទវា

មិនមែនអ្នកអាចធ្វើឱ្យគោលបំណងរបស់អ្នកបាត់បង់វាហើយអ្នកនឹងបាត់បង់ប្រវត្តិសាស្រ្តរបស់អ្នកនិងគោលបំណងណាមួយនៅលើវា។ គោលបំណងរបស់អ្នក nsec នៅពេលដែលអ្នកប្រើកម្មវិធីនេះ នៅថ្ងៃដំបូងអ្នកប្រើកម្មវិធីនេះ។

តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីចុះឈ្មោះនៅក្នុង

  • បានបង្កើត 1 ការដំឡើងនៅលើការដំឡើងថ្មី។
  • កែប្រែ nsec. ការផ្តល់នូវអត្ថប្រយោជន៍ដែលមាននៅពេលនេះ - ពី Nymchat ឬកម្មវិធីផ្សេងទៀតរបស់ Nostr - ជាមួយនឹងគុណភាពនិងប្រវត្តិសាស្រ្ត Nymbot របស់ខ្លួន។
  • ការអភិវឌ្ឍន៍ browser (NIP-07) គោលបំណងនេះមាននៅក្នុងការបន្ថែមនិងមិនបានចូលទៅក្នុងទំព័រនោះទេ។ កម្មវិធីនេះចង់ចុះឈ្មោះ។
  • សញ្ញាបនប័ត្រចម្ងាយ (NIP-46) ប្រសិនបើអ្នករក្សាទុកគោលដៅរបស់អ្នកនៅលើឧបករណ៍ផ្សេងទៀត។

ការចូលរួមជាមួយគោលបំណងដូចគ្នានេះនៅលើឧបករណ៍ផ្សេងទៀតផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវគណនីដូចគ្នានេះ។ មិនមានអ្វីដែលត្រូវធ្វើការផ្លាស់ប្តូរដោយសារតែគោលបំណងនេះមិនមែនជាអ្វីដែលអាចធ្វើបានទេ។

សៀវភៅពីចម្ងាយ

ប្រសិនបើគោលដៅរបស់អ្នកមាននៅក្នុងកម្មវិធី Signer, ជ្រើសរើស ខ្ញុំមានតែមួយបន្ទាប់មក ទាញយកឧបករណ៍ Signature Remoteសូមប្រាប់អ្នក bunker:// ការបញ្ចូលគ្នានៃការបញ្ចូលគ្នានៃការបញ្ចូលគ្នានៃការបញ្ចូលគ្នានៃការបញ្ចូលគ្នានៃ បង្ហាញលេខកូដជាផ្នែក ទាញយកកូដ (ឬប្លុកតំណភ្ជាប់របស់វា) នៅក្នុងការចុះឈ្មោះ។ កូដប្រើ wss://relay.primal.net ប្រសិនបើអ្នកមិនបានផ្លាស់ប្តូរ relay ជាដំបូងហើយ Nymbot នឹងរក្សាទុករយៈពេលរហូតដល់ទៅ 5 នាទីសម្រាប់អ្នករក្សាទុកដោយប្រើប៊ូតុង Cancel ។

The key never reaches Nymbot. Each time Nymbot signs or decrypts, it asks the signer, and សូមអរគុណដល់អ្នកគាំទ្ររបស់អ្នក... appears when an answer takes more than a second. A signer can ask you to approve the request on its own web page; Nymbot shows a button for it and opens it only when you tap it, and only if it is an https Nymbot អនុញ្ញាតឱ្យអ្នកទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍តែពីអ្នកគាំទ្រដែលអ្នកបានភ្ជាប់ជាមួយអ្នក, ការត្រួតពិនិត្យអត្ថប្រយោជន៍ទាំងអស់ដែលវាបានផ្ដល់ឱ្យអ្នក, និងមិនរក្សាទុកការសាកល្បងលេខកូដដែលមិនគួរឱ្យឆ្លើយតបពីការសរសេរអាសអាភាសអាសអាភាស។

ទោះបីជារូបភាពនេះបានបង្ហាញ ការចុះឈ្មោះដោយ: Remote signerមានគ្មាន nsec ដូច្នេះអ្នកគួរតែរក្សាទុកគោលបំណងរបស់អ្នកនៅលើឧបករណ៍នេះ។ គោលបំណងនៃការដោះស្រាយរបស់អ្នកនៅលើឧបករណ៍នេះហើយអ្នកគួរតែរក្សាទុកគោលបំណងរបស់អ្នកនៅលើឧបករណ៍នេះដូចជាធម្មតា។ សៀវភៅអ៊ីនធឺណិត ... ប្រព័ន្ធ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រតិបត្តិការ ប្រវត្តិសាស្រ្ត Anonymous វាត្រូវបានគេប្រើសម្រាប់គោលបំណងផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ខ្លួនហើយមិនមែនជាអ្នកគាំទ្រ។

ការអ៊ិនគ្រីបអត្តសញ្ញាណ

ទាញយកដោយឥតគិតថ្លៃដោយឥតគិតថ្លៃដោយឥតគិតថ្លៃ រូបភាព នៅពេលដែលវាបានបង្អួច, សញ្ញាបនប័ត្រ Nymbot បានរក្សាទុកនៅលើឧបករណ៍នេះត្រូវបានអ៊ិនគ្រីប, ដូច្នេះពួកគេមិនអាចត្រូវបានសរសេរចេញពីការរក្សាទុកឧបករណ៍នេះដោយគ្មានការបង្អួច:

  • គោលបំណងឯកជនរបស់អ្នកឬគោលបំណងសញ្ញាបនប័ត្រពីចម្ងាយរបស់អ្នកនិងមូលដ្ឋានបន្ទាប់ពីគោលបំណង quantum របស់វា។
  • នេះ ម៉ូឌុល Anonymous មូលនិធិនិងមូលនិធិរបស់គាត់
  • អ្នក ឃ្លាំង និង ការកំណត់ យោបល់
  • គោលបំណងដើម្បី chats អ្នក ការផ្លាស់ប្តូរតាម link,
  • និង, នៅក្នុងកម្មវិធី Android និង iOS, គន្លឹះដែលត្រូវបានប្រើដើម្បីទាញយករូបភាព។

Nymbot បន្ទាប់មកបើកនៅលើអេក្រង់ការបើកចំហហើយមិនមានអ្វីដែលត្រូវបានផ្ទុក, ការត្រួតពិនិត្យឬផ្លាស់ប្តូរដល់ពេលដែលអ្នកបើកចំហ។ កំណត់សម្គាល់ដែលមិនត្រឹមត្រូវមិនផ្លាស់ប្តូរអ្វីទេ។

អ្វីដែលវាការពារគឺជាការចែកចាយនៅលើឧបករណ៍, ពីអ្នកដែលទទួលបានការចែកចាយនៃឧបករណ៍ឬការចែកចាយរបស់វា។ វាគឺមិនផ្លាស់ប្តូរអ្វីដែលត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរឬអ្វីដែលក្រុមហ៊ុនផ្គត់ផ្គង់មើលហើយវាគឺមិនជាការចែកចាយ។

ប្រសិនបើអ្នកចង់

មិនមានការកើនឡើងទេ។ តើអ្នកមិនចង់ផ្លាស់ប្តូរ Password របស់អ្នក? (ឬ តើអ្នកបានបាត់បង់ PassSky របស់អ្នក?) នៅលើអេក្រង់បង្វិលផ្តល់ជូន, បន្ទាប់ពីការអនុម័ត, ដើម្បីទាញយកគោលដៅនិងអ្វីគ្រប់យ៉ាងផ្សេងទៀត Nymbot មាននៅលើឧបករណ៍និងចាប់ផ្តើមឡើងវិញ។ ប្រសិនបើអ្នក ការគាំទ្ររបស់អ្នក nsecសូមសរសេរជាមួយវាបន្ទាប់មក។

Passphrase, passkey ឬ biometrics

អ្នកអាចជ្រើសរើសរបៀបដោះស្រាយវាដោយផ្ទាល់នៅលើឧបករណ៍ទាំងអស់។

  • សៀវភៅ ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយមានគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណសម្បត្តិនៃគុណ។
  • សត្វវាត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើឧបករណ៍, នៅក្នុងការគ្រប់គ្រងកំណត់សម្គាល់ឬនៅលើគោលបំណងសុវត្ថិភាព, ប៉ុន្តែវាត្រូវបានគាំទ្រនូវការបន្ថែម WebAuthn PRF, ដែលជាអ្វីដែលអនុញ្ញាតឱ្យ passkey បានផលិតគោលបំណងកំណត់សម្គាល់។ មួយដែលមិនត្រូវបានគេចាត់ទុកដោយមិនមានអ្វីដែលបានផ្លាស់ប្តូរហើយអ្នកអាចប្រើសម្រាប់គោលបំណង passsphrase ។
  • មូលនិធិប្រព័ន្ធ ប្រតិបត្តិការ Windows Hello ឬ Face ID ។ នៅក្នុងកម្មវិធីបណ្ដាញនេះវាបានប្រើសម្រាប់ការអនុញ្ញាតដោយខ្លួនឯងរបស់ឧបករណ៍នេះហើយវាមិនត្រូវបានផ្តល់ជូននៅលើឧបករណ៍របស់ក្រុមហ៊ុន Apple ដែលជាឧបករណ៍ Passkey ដែលជា Face ID ឬ Touch ID ។ នៅក្នុងកម្មវិធី Android និង iOS វាត្រូវបានផ្តល់ជូននៅពេលដែលឧបករណ៍នេះមានការអនុញ្ញាតដោយខ្លួនឯងឬ Face ID ។

កម្មវិធីអ៊ីនធឺណិតផ្តល់ជូននូវគោលបំណងគោលបំណងឬគោលបំណងគោលបំណងឬគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណង។

សៀវភៅដូចគ្នានេះបានផ្លាស់ប្តូរគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណងគោលបំណង

តើអ្វីបានជាការសន្សំរវាងឧបករណ៍របស់អ្នក

ការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរនៃការផ្លាស់ប្តូរ។

នៅពេលដែល token ត្រូវបានប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែប្រែ

អ្វីដែលមាននៅលើឧបករណ៍ទាំងអស់គឺពីរបៀបដែលអ្នកបើកដំណើរការអ៊ីនធឺណិតអ៊ីនធឺណិតនិងអ្វីគ្រប់យ៉ាងនៅក្នុងការ ហ្វេសប៊ុក.

ទាញយកគណនីរបស់អ្នក

ទាញយកទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យ, in Settings under Account and in Identity, asks once and then deletes your account. Before the key is gone it asks the server, signed with that key, to delete what it keeps for this account: the sealed copy of your chats and settings that sync keeps, your Nymbot conversation history, background tasks, schedules and pull request watches, the links you shared, your credit balance with its ledger, purchase, invoice and voucher records, and everything the អាក្រក់ វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់វាត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់ ទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យទិន្នន័យ នៅពេលដែលវាបានបញ្ចប់ហើយកម្មវិធីនេះចាប់ផ្តើមពីចាប់ផ្តើម។

មុនពេលដែលទិន្នន័យបណ្តាញត្រូវបានទាញយក, កម្មវិធីនេះបានរក្សាទុកកំណត់តូចដែលបានចុះឈ្មោះដោយគោលបំណងរបស់អ្នក: គោលបំណងសាធារណៈរបស់វា, ពេលវេលា, គោលបំណងសកម្មភាពនិងគោលបំណងសៀវភៅ, មិនមានអ្វីផ្សេងទៀតដែលត្រូវបានរក្សាទុកសម្រាប់ 90 ថ្ងៃ។ ឧបករណ៍ផ្សេងទៀតណាមួយដែលបានចុះឈ្មោះក្នុងគោលបំណងដូចគ្នានេះនៅពេលវេលាបានបើកដំណើរការរបស់វាបានធ្វើការត្រួតពិនិត្យសម្រាប់វាបន្ទាប់ពីវាបានត្រួតពិនិត្យឡើងវិញមុនពេលវាបានត្រួតពិនិត្យឡើងវិញមុនពេលវាបានត្រួតពិនិត្យឡើងវិញនិងបន្ទាប់ពីវាបានជារៀងរាល់ពេលវេលា។

វាមិនអាចទាញយកអ្វីដែលមាននៅលើការផ្លាស់ប្តូររបស់ Nostr ដែលជាប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយឬការផ្លាស់ប្តូរគោលដៅដែលអ្នកបានរក្សាទុកទៅ iCloud ឬ Google Drive ។ ការផ្លាស់ប្តូរគោលដៅ Nymbot របស់អ្នកដែលមាននៅលើការផ្លាស់ប្តូរ Nymbot របស់អ្នកនឹងត្រូវបានទាញយកដោយប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយនិងមិនអាចត្រូវបានទាញយកឡើងវិញ។ ការផ្លាស់ប្តូរអារម្មណ៍របស់ខ្ញុំទាំងអស់ ជាលើកដំបូងដើម្បីរក្សាទុកពួកគេ

នេះមិនមែនជាការចែកចាយនិងវាមិនអាចត្រូវបានចែកចាយ។ ប្រសិនបើអ្នកបានបង្វិល nsec អ្នកអាចមកវិញទៅនឹងគោលបំណងដូចគ្នាបន្ទាប់មកចាប់ផ្តើមដោយគ្មានការហេតុបណ្ដាញ; ប្រសិនបើអ្នកមិនមាន, ការយល់ដឹងថាតើមិនបានទេ។