به محتوا بروید
بازگشت به Nymbot

پایگاه دانش حریم خصوصی

هویت و ورود

هیچ حساب، هیچ ایمیل و هیچ رمز عبور وجود ندارد. یک کلید وجود دارد، و همه چیز دیگر بستگی به اینکه چقدر به آن مراقبت می کنید.

کلیدها، نه حساب ها

نام شما یک کلید Nostr است. نصف عمومی ( یک npub) چیست که سرویس شما را می شناسد؛ نیمی خصوصی ( یک nsec) در دستگاه شما باقی می ماند و نشانه ها به نام شما.

نیم شما - نام نمایش شما انتخاب شده است - دکوراسیون است. چهار شخصیت پس از آن از کلید عمومی شما گرفته شده است، و آنها بخشی هستند که در واقع یک را متمایز می کند. alice از دیگری

برگرداندن آن بالا

هیچ کس نمی تواند کلید شما را بازگرداند. از دست دادن آن و شما از دست دادن تاریخ و هر اعتبار بر روی آن. nsec جایی که در روز اول استفاده از این اپلیکیشن از آن خارج هستید.

راه هایی برای امضا در

  • تولید یک این سیستم در یک نصب تازه است.
  • پاست یک nsec. ایجاد یک هویت موجود - از Nymchat یا هر برنامه دیگر Nostr - با اعتبار و تاریخ Nymbot آن.
  • گسترش مرورگر کلید در گسترش باقی می ماند و هرگز به صفحه نمی رسد؛ برنامه از آن درخواست می کند تا ثبت نام کند.
  • یک امضا کننده دور (NIP-46), اگر کلید خود را در یک دستگاه دیگر نگه دارید.

ثبت نام با همان کلید در یک دستگاه دوم شما را به همان حساب می دهد. هیچ چیز نیاز به مهاجرت ندارد، چرا که هیچ چیز به جای کلید زندگی می کند.

امضاء از راه دور

اگر کلید شما در یک برنامه امضا کننده زندگی می کند، انتخاب کنید. من اکنون یکپس از استفاده از یک امضای دور• پستی را bunker:// لینک نشان دهنده امضاء خود را، یا دکمه به جای یک کد و کد را (یا لینک آن را) در امضاء کننده اسکن کنید. wss://relay.primal.net مگر اینکه ابتدا رله را تغییر دهید و Nymbot تا پنج دقیقه برای امضا کننده، با یک دکمه لغو صبر کند.

هر بار که Nymbot ثبت نام یا رمزگذاری می کند، از امضا کننده می پرسد و منتظر امضا شما هستیم... یک امضاء کننده می تواند از شما بخواهد که درخواست را در وب سایت خود تایید کنید؛ Nymbot یک دکمه برای آن را نشان می دهد و فقط هنگامی که شما آن را فشار دهید، و فقط اگر آن یک دکمه است، آن را باز می کند https Nymbot فقط پاسخ ها را از امضا کننده ای که با شما متصل شده است می پذیرد، هر امضا را که آن را باز می گرداند، چک می کند و به یک اسکن کد اعتماد نمی کند که راز ارتباط را تکرار نمی کند.

هویت پس از نشان دادن برچسب ها: signer remote* وجود ندارد nsec برای پشتیبان کردن اینجا، بنابراین کلید خود را در امضا کننده پشتیبان نگه دارید. کد بازسازی پس از کوانتوم شما هنوز در دستگاه زندگی می کند و شما باید آن را به طور معمول ذخیره کنید. متقاضی متقاضی... این دستگاه را خارج می کند و آن را حذف می کند، اما نسخه خود را حذف نمی کند که هنگامی که شما دوباره با همان امضا کننده وارد شوید، باز می گردد. مدل Anonymous هنوز هم از کلید خود استفاده می کند، هرگز امضاء کننده.

رمزگذاری هویت

انتخابی و خاموش تا زمانی که آن را از هویت با آن، راز هایی که Nymbot در دستگاه حفظ می کند، رمزگذاری می شوند، بنابراین آنها بدون باز کردن نمی توانند از ذخیره سازی دستگاه بخوانند:

  • کلید خصوصی شما، یا اتصال امضا کننده از راه دور شما، و ریشه پس از کوانتوم آن،
  • این مدل Anonymous کلمات کلیدی و اسناد آن
  • شما مخزن و ارتباطات تیک ها،
  • کلید ها برای چت شما اشتراک گذاری با لینک,
  • و، در برنامه Android و iOS، کلید هایی که برای بارگذاری تصاویر استفاده می شود.

Nymbot سپس در یک صفحه نمایش باز کردن باز می شود، و هیچ چیز بارگذاری، همگام سازی یا ارسال تا زمانی که شما آن را باز کنید.

آنچه که آن را محافظت می کند، کپی در دستگاه است، در برابر کسی که دستگاه یا ذخیره سازی آن را دستگیر می کند. آن را تغییر نمی دهد آنچه که ارسال می شود و یا آنچه سرور می بیند، و آن را یک پشتیبان نیست.

اگر فراموش کردید

بازسازی وجود ندارد. پاسپورت خود را فراموش کردید؟ (یا پاسپورت خود را از دست دادید؟) در صفحه ی باز کردن ارائه می دهد، پس از هشدار، برای حذف کلید و همه چیز دیگر Nymbot نگه می دارد در دستگاه و دوباره شروع. پشتیبانی از شما nsecپس از آن با آن ثبت نام کنید.

Passphrase، Passkey یا Biometrics

شما می توانید انتخاب کنید که چگونه آن را باز کنید، به طور جداگانه در هر دستگاه:

  • یک پاسپورت حداقل چهار شخصیت در همه جا ارائه می شود.
  • یک پاسپورتاین می تواند در دستگاه، در یک مدیر رمزگذاری یا در یک کلید امنیتی زندگی کند، اما باید از گسترش WebAuthn PRF پشتیبانی کند، که چیزی است که اجازه می دهد یک passkey کلید رمزگذاری را تولید کند.
  • Biometrics: یک انگشت انگشت، چهره شما، یا ویندوز سلام.در برنامه وب این کار با استفاده از شناسایی خود دستگاه، و آن را در دستگاه های اپل ارائه نمی شود، که در آن یک passkey در حال حاضر Face ID یا Touch ID است.در برنامه Android و iOS آن را ارائه می شود هنگامی که دستگاه دارای یک انگشت انگشت یا چهره تنظیم شده است.

اپلیکیشن وب تنها یک کلمه عبور را در یک مرورگر بدون پشتیبانی از passkey ارائه می دهد.

همان صفحه تغییر کلمه عبور را تغییر می دهد، به روش دیگری تغییر می کند یا رمزنگاری را خاموش می کند، هر یک پس از تایید روش فعلی. هر چه را باز می کند، در دستگاه باقی می ماند: هیچ کلمه عبور، کلمه عبور یا نمک همگام نمی شود، بنابراین هر دستگاه به تنهایی تنظیم می شود.

چه کارهایی بین دستگاه های شما انجام می شود

تنظیمات شما بین دستگاه هایی که وارد می شوید در داخل یک ریکارډ است که از انتها به انتها با کلید خودتان رمزگذاری شده است، بنابراین سرور یک نسخه بسته شده را ذخیره می کند که نمی تواند آن را بخواند.این شامل فضای کار شما، بوت ها، حافظه، دستورالعمل های ذخیره شده، برنامه ریزی ها و پوشه ها، و ذخیره سازی و تیکن های اتصال شما است، بنابراین یک چت که از آنها استفاده می کند، در یک دستگاه جدید کار می کند بدون اینکه آنها را دوباره تنظیم کند.

هنگامی که یک تیکن در دو دستگاه تغییر می شود، تغییر جدید تر برنده می شود، بنابراین حذف یک ذخیره سازی در یک دستگاه تیکن خود را در سایر دستگاه ها پاک می کند.

آنچه در هر دستگاه باقی می ماند این است که چگونه رمزگذاری هویت را باز کنید و هر چیزی در یک دستگاه. شیطان چت.

حذف حساب شما

حذف داده های حساب و پاک کردن دستگاه, در تنظیمات تحت حساب و در هویت، یک بار می پرسد و سپس حساب شما را حذف می کند. قبل از اینکه کلید از دست یابد، از سرور درخواست می کند که با این کلید امضا شده است، برای حذف آنچه برای این حساب نگه دارد: کپی بسته شده از چت ها و تنظیمات شما که همگام نگه دارد، تاریخچه مکالمه Nymbot شما، وظایف پس زمینه، برنامه ریزی و ساعت های درخواست برداشت، لینک هایی که شما به اشتراک گذاشته اید، توازن اعتبار خود را با کتابخانه خود، خرید، فاکتور و اسناد کوپن، و همه چیز آتش برای آن: هر کلید API، که در یک لحظه کار را متوقف می کند، تاریخچه سوال، رکورد استفاده، یک کیف پول خودکار ذخیره شده، کار های ویدئویی و هر هزینه ای که هنوز باید. سپس آن را نابود می کند همه چیز که برنامه در این دستگاه نگه می دارد: کلید خود را، هر مکالمه، ذخیره و اتصال تیکن های خود را، اسناد ذخیره شده و فایل های کیش. اطلاعات حسابداری حذف شده هنگامی که این کار انجام می شود، و اپلیکیشن از ابتدا دوباره شروع می شود.

قبل از حذف داده های سرور، اپلیکیشن یک علامت کوچک را که توسط کلید شما امضا شده است، ذخیره می کند: کلید عمومی، یک زمان، یک هویت رویداد و امضا، هیچ چیز دیگر، برای 90 روز نگهداری می شود.

این قابلیت نمی تواند چیزی را که در رله های عمومی Nostr وجود دارد حذف کند، یا پشتیبانات کلیدی که شما به iCloud یا Google Drive ذخیره کرده اید. اعتبار های Nymbot باقی مانده شما با حساب حذف می شوند و نمی توانند بازگردند. حرکت تمام تعادل من اول باید آنها را حفظ کنیم.

این یک نسخه نیست و نمی تواند حذف شود.اگر شما پشتیبان شما nsec شما می توانید بعدا به همان کلید برگردید، با هیچ چت شروع کنید؛ اگر ندارید، این هویت از دست رفته است.