منځپانګې ته لاړ شئ
د Nymbot په اړه

د پوهې بنسټ د نمونوي او کریډیټ

د ګیټ ذخیره کې کار کول

پرو کولی شي په یو ستاسو د ذخیره کولو کې کار وکړي لکه څنګه چې یو کوډینګ ایجنټ کار کوي - ستاسو په واقعیت کې فایلونه وګورئ، او په پرانستلو سره، دوی بدل کړئ.

د Repository سره اړیکه

?gitیا د راځي په وسایلو بار کې د چپس، د يو عرضه کوونکي سره اړیکه کوي: GitHub، GitLab، یا Gitea / Forgejo - کوم چې Codeberg او ځان هټۍ انډولونه پوښښ کوي. دا یو پراخ شخصي لاسرسي ټکین، یو ذخیره او یو فابريکه ته اړتیا لري.

کله چې اړیکه ونیسئ، د چپس د ذخیره نوم ښيي، او پیغامونه سره د نمونوي په دې ریپیوټوریټ کې انتخاب شوی کارول. selected run in that repository's context. ?git disconnect له لاسه ورکړئ

هغه څه چې کولی شي

په ریپو کنکشن کې یو پیغام د یو واحد بشپړولو په پرتله یو کوچني ایجنټ په توګه چلول کیږي. د ماډل کولی شي ډکټوریو لیست کړئ، فایلونه ونیسئ او د درخت په لټه کې ونیسئ، بیا د هغه څه په کارولو سره ځواب ورکړي چې دا په واقعیت کې پایل کیږي - نو "چې د ریټری چڼاسکه په تیرو وخت کې راټول کیږي" ستاسو د کوډ څخه ځواب ورکوي، نه د کوډ په اړه د اندازې څخه چې ستاسو په څیر وي.

دا تاسو سره اړیکه ونیسئ، په اوسني سر کې.

بدلون په نامه کې

?git writes on د وړتیا اضافه کوي چې فایلونه واخلئ، د زونونو جوړولو او د پټولو او یا یوځای کولو غوښتنلیکونه چمتو کړي. په معياري توګه بند شوی، او د دې لپاره چې تاسو غواړئ چې دا بند کړئ.

سره په ورسوي، د بدلون لپاره د پوښتنې او تاسو د پلټنې لپاره د پلټنې لپاره د پلټنې لپاره د پلټنې او نه د چیټ کې پوښل شوي پلټنې ترلاسه کړئ. هیڅ څه به ستاسو د معياري پلټنې ته فشار نه کوي، مګر که تاسو د پلټنې سره اړیکه ونیسئ او تاسو د دې لپاره پوښتنه وکړئ.

څومره د repo دنده لګښت

د ریپو ورکشاپ په هر پیغام کې تر 6 ماډلونه کاروي - وګورئ، وګورئ، چمتو کړئ، ځواب کړئ - هر ډول د پینډ شوي ماډل په اړه حساب شوي د قیمتیوازې په واقعیت کې کارول شوي تماسونو ته ورسیږي، نو د یو فایل څخه ځواب شوي پوښتنې په اړه د عادي ځواب لګښتونه لګښت لري.

د اپلیکیشن د هر repo ورکشاپ وروسته د کالونو کلن او شمېر راپور ورکوي.

د دې نښه په اړه

د دې نښه په اړه

د لاسرسي نښه یوازې ستاسو په وسیله ذخیره کیږي او د a لخوا پاکیږي ډار پاکول. دا د هر غوښتنې سره د Nymbot کارکوونکي ته سفر کوي، او هیڅکله د سرور په برخه کې ذخیره نه کیږي او یا د ریلیزونو ته نشر نه کیږي. دا ته د یو ذخیره کولو لپاره چې تاسو غواړئ کار واخلئ، او کله چې تاسو کار واخلئ، دا ستاسو د پلورونکي په اړه ونیسئ.

ځکه چې دا د وسایلو کورني ده، دا د سنګاري نه کوي: د دویمې وسایلو کې د ریپیوټوریو سره د دې وسایلو لپاره یو ټکین سره اړیکه ونیسئ، که تاسو ترټولو غوره کولی شئ دوی په انفرادی ډول ونیسئ.