Política de privacidade
Última actualización: 30 de setembro de 2026
Esta páxina está traducida por máquina para maior comodidade. O orixinal en inglés é a versión que se aplica.
Non hai ningunha conta, ningún enderezo de correo electrónico e ningún número de teléfono. Hai unha clave que xera no seu propio dispositivo, e un saldo anexo á súa metade pública.
Nymbot é un asistente de IA, o que significa que unha cousa é inevitablemente diferente dun mensaxeiro: para responder á túa pregunta, o servizo ten que lela.
Que procesos de servizo
Cando envía unha mensaxe, é cifrada no seu dispositivo e só pode ser aberta polo servizo Nymbot, que a abre para xerar unha resposta.A resposta é cifrada de volta a vostede do mesmo xeito.
Mentres xera unha resposta, a súa mensaxe e as voltas recentes desa conversación pasan ao modelo que a responde.Se ese modelo é operado por un terceiro, o texto da súa mensaxe chega a ese provedor baixo os seus termos. Modelos de documentación.
Non usamos as túas mensaxes para adestrar modelos, e non as vendemos.
O que almacenamos
- Unha balanza de crédito, clave para a súa clave pública, e as entradas de rexistro que o moven.
- Unha lista ordenada de ids de mensaxes por conversación, de xeito que unha resposta pode ser dada ao tema como contexto.
- Copias encriptadas arquivadas do intercambio, que só se pode ler polas chaves implicadas.
- Rexistros operacionais de curta duración - límites de tarifas, chaves de desduplicación, reclamacións de factura - que existen para deter os duplicados e os abusos.
- Rexistros de uso, durante 90 días. Para cada resposta, xeración ou solicitude de API: o tempo, o tipo de tarefa, o modelo, o número de tokens, o custo, canto tempo levou, de que aplicación veu, se usou git ou busca web, e se logrou.
- Cargas que debes, se unha solicitude custa máis do que o saldo podería cubrir. Quedan na súa clave ata que un top-up os pague.
- Un rexistro push, en breve, se activas as notificacións de resposta: en iOS o token do dispositivo Apple emitido, na aplicación web a subscrición push do navegador, xunto cun identificador de chat opaco feito no teu dispositivo e unha liña xenérica como "A túa resposta está lista". Só se mantén ata que esa unha resposta estea rematada, a continuación se elimina despois de que se envíe unha única notificación. En iOS pasa a través de Apple. Na aplicación web pasa a través do servizo de push do teu navegador (en Chrome que é de Google), coa carga útil cifrada para que o servizo de push non a poida ler. En Android a aplicación comproba o traballo rematado por si mesma de cando en vez, o que non implica a terceiros e pode ser un par de minutos de atraso; pode escoller un distribuidor UnifiedPush como ntfy para notificacións instantáneas, no caso de que Resposta notificacións.
- O fondo é executado, só se o activas: cando unha longa tarefa que solicita continúa mentres a súa aplicación está pechada, o servidor mantén o estado gardado da tarefa e as configuracións das súas necesidades de paso seguinte, incluíndo o repositorio e os tokens de conector, selados cunha clave que só posúe o servidor. Esa copia é borrada cando a tarefa remata e sempre dentro de 6 horas. A resposta de cada paso publícase a relés cifrados para ti e mantense durante 24 horas despois da xanela de 6 horas da tarefa, para que os teus dispositivos poidan recollela. Rutas de fondo.
- Prompts programados, só para os horarios que está configurado para executar no servidor: o prompt, o seu título, cando se repite, en que chat responde, o modelo, os límites de crédito que establece e un rexistro push, selado cunha clave só o servidor posúe, que le o prompt cando o executa. É conservado ata que elimine o horario, apague a opción, limpe o seu historial ou borre a aplicación, e o máis tardar ata que o seu permiso finalice despois de 90 días. Planificacións rápidas.
Non podemos ler os títulos da súa conversa: xéranse no seu dispositivo e só se deixan cifrados na súa propia clave, para os seus outros dispositivos. Conexión ao repositorioA única excepción é unha execución de fondo que activou, que mantén os tokens que necesita selados ata que finalice, durante un máximo de 6 horas.
Se usas unha API
A súa Proxecto API mantén un pouco máis, todo clave para a súa clave pública. O que o lume pode ver Para o detalle.
- chaves de lume, como un hash da clave, nunca a clave en si, co nome que lle deu, unha breve pista dos seus primeiros e últimos caracteres, o seu límite de gasto, o período de restauración e a expiración, e cando foi feita e usada por última vez.
- Querer historia, durante 90 días: para cada solicitude o tempo, modelo, tipo, conta de token, custo, saldo, clave e se foi exitoso.
- Unha carteira top-up automática, se conecta unha: a cadea Nostr Wallet Connect cifrada en repouso, o limiar e a cantidade que estableceu, e a hora, a cantidade ou o erro do último top-up.
- Vídeo de 24 horas: o modelo, o estado, o prezo e unha ligazón ao vídeo rematado.
- Lightning hashes de pagamento para solicitudes pagadas por chamada, durante 7 días, e tokens de reembolso, almacenados só como un hash, durante 30 días.
Eliminar os teus datos
Elimina os datos da conta e borra o dispositivo, en Configuracións baixo Conta, pide ao servidor que elimine a copia selada das súas configuracións, o seu historial de conversación Nymbot, os enlaces que compartiu, as súas claves de API, que deixaron de funcionar de inmediato, o seu historial de consulta, os seus rexistros de uso, a súa conexión de carteira gardada, os seus traballos de vídeo, os seus horarios do servidor e calquera funcionamento de fondo aínda agardando por continuar, o seu saldo de crédito, calquera cargo que aínda deba, a súa compra, factura e rexistros de cupóns, e os enlaces compartidos que fixo. Durante 90 días mantén un pequeno marcador asinado pola súa clave (a súa clave pública, unha hora e unha sinatura) para que os seus outros dispositivos se borren en lugar de cargar os seus datos de novo. Dúas cousas máis
Chatea sen o teu nome nel
Debido a que o saldo e o fío están clave para a súa clave pública, o servizo pode dicir que unha clave particular está a usalo. Modo Anónimo Existe para as persoas que non queren iso: move a conversación a unha clave descargada xerada no seu dispositivo, e move créditos como bonos cegos que asinamos sen poder ver, polo que os nosos propios rexistros non poden conectar os dous.
O que non se esconde se expón honestamente en A documentaciónO máis importante, os relés e a nosa infraestrutura aínda ven a conexión de rede que fai o seu dispositivo.Use Tor ou unha VPN se o seu enderezo IP é importante para vostede.
Pagamentos
Os créditos son comprados a través da rede Bitcoin Lightning. Unha factura non leva identidade, e non pedimos un nome, un enderezo ou un cartón.
Tendas de aplicacións
Se usa Nymbot en Android ou iOS, Google ou Apple poden rexistrar telemetría sobre a aplicación a través dos seus sistemas operativos -cando se abre e pecha, canto tempo se usa, rexistros de accidentes, o seu modelo de dispositivo- e poden vincular isto á súa conta de Google ou Apple.
A páxina web
O sitio web de Nymbot non intenta vincular a súa visita á súa identidade ou crear un perfil de vostede. usamos Cloudflare para servilo, e Cloudflare mantén rexistros de solicitudes HTTP para os dominios de Nymbot durante ata 7 días.
poñerse en contacto
Se desexa máis información, ten suxestións sobre como Nymbot pode protexer mellor a súa privacidade, ou só quere dicir saúdos, por favor, envíe un correo electrónico a [email protected].